It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Video Karaoke Jam e lirë - Frozen - Il regno di ghiaccio (Antonela Çekixhi) - Karaoke Canzoni

Questa base è una cover di Jam e lirë resa famosa da Frozen - Il regno di ghiaccio

Formati inclusi:

CDG (MP3+G)
MP4
KFN
?

Il formato CDG (detto anche CD+G o MP3+G) è compatibile con la maggior parte dei karaoke. Include un file MP3 e testi sincronizzati (Versione Karaoke vende solo file (MP3+G) digitali, NON riceverai quindi un CD).

E' possibile suonare di default i file MP4 su MAC OS X e Windows 7. Se utilizzi Windows XP o Vista devi utilizzare Windows Media Player 12.

Il Player del software KaraFun legge questo formato, puoi scaricarlo gratuitamente.
Questo efficiente formato può salvare tracce audio multiple addizionali e uno sfondo colorato che si muove al ritmo della musica.

Il tuo acquisto ti permette di scaricare il video in tutti i formati,senza limiti.

About

Tempo: variabile (attorno a 68 BPM)

Stessa tonalità dell'originale: La♭

Durata: 03:40 - Anteprima: 02:00

Data di rilascio: 2013
Generi: TV & colonne sonore, Per bambini, Pop, In albanese
Autore originale: Kristen Jane Anderson, Robert Joseph Lopez

Tutti i File scaricabili sono basi,non la versone originale del brano.

Testo De Jam e lirë

Bora shkëlqen e zbardhi malet kudo
Edhe gjurmët mi mbulon
Një mbretëreshë e zbrazësisë
Mbretëresha e vetmisë
Fryn era e ftohtë stuhi e zemrës ulërin
Dot s'e ndaloj
Zot sa dëshiroj
Mos i lër të hyjnë
Mos i lër të shikojnë
Se ti je perfektja që të ëndërrojnë
Mos prek, mos shko
Kur flet mendo
Nuk dua jo
Jam e lirë
Jam e lirë
Jo nuk mundem
Nuk mundem jo
Jam e lirë
Jam e lirë
Ktheje shpinën
Jam e lirë
Jo më jo
Jo nuk dua t'ia di
Fryn era, bën stuhi
Por nga ngrica nuk më gjen gjë e di
Sa e medha hapësira
Dhe çdo gjë brenda saj humbet
Fdhe ndjenjat e mia të frikës
Më braktisën më lanë të qetë
Është koha e duhur që të veproj
Kufijtë e ëndrrës t'i provoj
Mirë apo jo unë frikë nuk kam
E lir jam
Jam e lirë
Jam e lirë
Bashkë më erën dhe unë do vrapoj
Jam e lirë
Jam e lirë
Lotët m'u thanë nuk do luftoj
Ja ku jam
Këtu do të qëndroj
Dhe stuhia le të fryjë
Fuqia ime fryn nga qielli drejt edhe në tokë
Dhe shpirti im copëtuar hidhet lart e zbret me vrull
Kristale e akull nga kudo do të shpërthejnë
Më pas jo më nuk shoh
Atë jo më s'e njoh
Jam e lirë
Jam e lirë
Nga errësira në dritë shiko
Jam e lirë
Jam e lirë
Jam vetvetja kjo që njoh
Ja ku jam
Diellin e kundroj
Dhe stuhia le të fryjë
Nga ngrica jo nuk dua fare t'ia di

Riproduzione vietata

Segnala un errore nel testo

Invia Cancella